Gediz Tarhanası

Gediz'in meşhur gıda ve tarım ürünleri. Kütahya Gediz'de bulunan Gediz Tarhanası ile ilgili bilgilere göz atın. Yöresel ürün seçeneği.

Gediz Otelleri

Gediz Tarhanası › duyBunu

Ekşi maya, kırmızı biber, soğan ve yoğurt gibi malzemelerle yapılan Gediz tarhanası hem lezzetli hem de besleyici bir üründür.

Bu sayfa şunlarla ilgili:

  • Gediz yöresel ürünleri
  • Gediz’den ne alınır?
  • Gediz tarhanası nasıl yapılıyor?
Gediz Tarhanası › Yöresel Ürünler | Gediz | KütahyaTıkla ve Görseli Büyüt: Gediz Tarhanası

Gediz tarhanası nasıl yapılıyor?

Gediz tarhanası; kırmızı biber, soğan, nane, un, yoğurt, tuz ve ekşi mayanın yoğrulup 3 hafta kadar kurutulması ile elde edilmektedir.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...