Kütahya Usulü Güveç Malzemeleri
- 2 kilo kemikli kuzu eti
- Yarım kilo doğranmış domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 10 adet arpacık soğan
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 su bardağı su
Kütahya Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Kütahya Usulü Güveç malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kütahya OtelleriGeniş bir güveç alıp kuzu eti, domates ve arpacık soğanı dizin. Ardından salçayı, 1 su bardağı su ile eritin. Üzerine tuz ilave ederek karıştırın ve güvece dökün. Daha sonra güveci, 175 derece fırında, 1,5-2 saat pişirin. Afiyet olsun.
Kütahya Merkez lezzetlerinden Kütahya Usulü Güveç ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kütahya Usulü Güveç görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kütahya Merkez lezzetlerinden meşhur Kütahya Usulü Güveç tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kütahya Usulü Güveç nasıl yapılır. Kütahya Merkez lezzetlerinden Kütahya Usulü Güveç tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kütahya Usulü Güveç videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...