Kula Güveci

Manisa Yunusemre'nin meşhur yerel lezzetlerinden Kula Güveci malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Yunusemre Otelleri

Manisa Yunusemre lezzetlerinden Kula Güveci tarifi ile sofranıza lezzet katın

Kula Güveci Malzemeleri

  • 1.5 kilo kuzu eti
  • 1 adet dilimlenmiş domates
  • 1 adet dilimlenmiş biber
  • 5-6 adet arpacık soğan
  • Bir tutam tuz
  • Bir tutam karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Kula Güveci › Yerel Lezzetler | Yunusemre | ManisaTıkla ve Görseli Büyüt: Kula Güveci

Kula Güveci Yemeğinin Tarifi

Eti, bol su ile yıkayıp bir tencereye koyarak haşlayın. Ardından haşlanan eti derin bir güvece alın. Üzerine bir sıra domates, bir sıra biber ve arpacık soğan koyun. Daha sonra tereyağ ve haşlama suyu ilave edin. Güveci, 200 derecede ısıttığınız fırında, etlerin üstü kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.

Kula Güveci Görselleri

Yunusemre lezzetlerinden Kula Güveci ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kula Güveci görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/manisa/yunusemre/yerel-lezzetler/kula-guveci/kula-guveci-d9d4f4.jpg-|-Bu Görsel Kula Güveci Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Kula Güveci › Kula Güveci Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kula Güveci Görselleri (1)
/img/tr/min/manisa/yunusemre/yerel-lezzetler/kula-guveci/kula-guveci-9778d5.jpg-|-Bu Görsel Kula Güveci Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Kula Güveci › Kula Güveci Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kula Güveci Görselleri (2)
/img/tr/min/manisa/yunusemre/yerel-lezzetler/kula-guveci/kula-guveci-02e74f.jpg-|-Bu Görsel Kula Güveci Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Kula Güveci › Kula Güveci Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kula Güveci Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...