Mardin Usulü Lebeniye Çorbası Malzemeleri
- 2 su bardağı dövme buğday
- 3 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı su
- 1 yemek kaşığı nane
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 su bardağı buz parçaları
Mardin Kızıltepe'nin meşhur yerel lezzetlerinden Lebeniye Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kızıltepe OtelleriYıkanan dövme buğday düdüklüye alınır, üzerine 4 su bardağı su eklenerek 20 dakika haşlanır. Ardından suyu süzülür ve bir kaba alınıp soğumaya bırakılır. Yoğurt, su, tuz, nane karıştırılır, son olarak buğday ilave edilip karıştırılarak buzdolabında soğumaya bırakılır. İçerisine buz kalıpları atılıp servis yapılır.
Kızıltepe lezzetlerinden Mardin Usulü Lebeniye Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Mardin Usulü Lebeniye Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kızıltepe lezzetlerinden meşhur Mardin Usulü Lebeniye Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Mardin Usulü Lebeniye Çorbası nasıl yapılır. Mardin Kızıltepe lezzetlerinden Mardin Usulü Lebeniye Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Mardin Usulü Lebeniye Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...