Dülger Balığı Kavurması Malzemeleri
- 2 kg’lık dülger balığı
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 200 gr konserve mantar
- 1 adet domates
- 2 diş sarımsak
- 1 adet sivri biber
- Tuz
- Kekik
- Karabiber
- Pul biber
Muğla Köyceğiz'in meşhur yerel lezzetlerinden Dülger Balığı Kavurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Köyceğiz OtelleriÖncelikle filetosu çıkarılan balık küp şeklinde doğranır. Bir tavada eritilen tereyağı üzerine ortadan ikiye bölünmüş mantar, kabuğu soyulup küp şeklinde doğranmış domates, kıyılmış sarımsak ve sivri biber ilave edilir. Tüm malzemeler birlikte kavrulduktan sonra ocaktan alınır. Ardından balık, tuz, kekik, karabiber ve pul biber eklenir, tüm malzeme bir güveç kabına boşaltılarak önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirilir.
Köyceğiz lezzetlerinden Dülger Balığı Kavurması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Dülger Balığı Kavurması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Köyceğiz lezzetlerinden meşhur Dülger Balığı Kavurması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Dülger Balığı Kavurması nasıl yapılır. Muğla Köyceğiz lezzetlerinden Dülger Balığı Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Dülger Balığı Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...