Arapsaçı Kavurması Malzemeleri
- 1 adet orta boy soğan
- 1 demet arapsaçı otu
- 2 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- 1 fincan zeytinyağı
Muğla Menteşe'nin meşhur yerel lezzetlerinden Arapsaçı Kavurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Menteşe OtelleriBol suyla yıkanan arapsaçı 2-3 cm uzunluğunda doğranır. Piyazlık şekilde doğranan soğanlar zeytinyağında kavrulur. Kavrulan soğanların üzerine arapsaçı eklenir, 5 dakika daha kavurmaya devam edilerek karabiber ve tuz ilave edilir. Ardından üzerine yumurtalar kırılır, 2-3 dakika kadar yumurta ile pişirilir.
Menteşe lezzetlerinden Arapsaçı Kavurması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Arapsaçı Kavurması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Menteşe lezzetlerinden meşhur Arapsaçı Kavurması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Arapsaçı Kavurması nasıl yapılır. Muğla Menteşe lezzetlerinden Arapsaçı Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Arapsaçı Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...