Kak Malzemeleri
- Kayısı
- Üzüm
- İncir
- Elma
- Dut
- Erik
Muş Bulanık'ın meşhur yerel lezzetlerinden Kak malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bulanık OtelleriKak, yazın toplanan meyvelerin güneşte kurutulması ile elde edilir. Bu tarifi hazırlamak için arzu ettiğiniz tüm meyveleri, istediğiniz miktarda kullanabilirsiniz. Taze meyveleri, yıkayıp parçalara ayırdıktan sonra temiz bir bezin üzerinde birkaç gün boyunca kurutun. Kuruyan kakı, saklama kabına alıp yıl boyunca tüketin. Afiyet olsun.
Bulanık lezzetlerinden Kak ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kak görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...