Teter Helvası Malzemeleri
- 1.5 su bardağı pekmez
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- Bayat tandır ekmeği ya da kuru yufka
Muş Bulanık'ın meşhur yerel lezzetlerinden Teter Helvası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bulanık OtelleriPekmezi, bir tavaya koyup kaynatın. Daha sonra üzerine tereyağ ekleyip birkaç dakika daha pişirin. Ardından ekmeği, servis tabağına alıp lokma lokma parçalayın. Üzerine pekmez döküp sıcak şekilde tüketin. Afiyet olsun.
Bulanık lezzetlerinden Teter Helvası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Teter Helvası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bulanık lezzetlerinden meşhur Teter Helvası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Teter Helvası nasıl yapılır. Muş Bulanık lezzetlerinden Teter Helvası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Teter Helvası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...