Cağ Salamurası Malzemeleri
- 1 kilo cağ otu
- Su
- Kalın tuz
- Sıvı yağ
- 3-4 adet yumurta
Muş Korkut'un meşhur yerel lezzetlerinden Cağ Salamurası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Korkut OtelleriCağ otunu yıkayıp haşlayın. Daha sonra bidona doldurup kalın tuz ve su ile salamura yapın. Güneş görmeyen bir yerde beklettiğiniz cağ otunu, dilediğiniz zaman bidondan çıkarın. Sıvı yağ ile kavurup üzerine yumurta kırarak karıştırın. Afiyet olsun.
Korkut lezzetlerinden Cağ Salamurası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cağ Salamurası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Korkut lezzetlerinden meşhur Cağ Salamurası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Cağ Salamurası nasıl yapılır. Muş Korkut lezzetlerinden Cağ Salamurası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Cağ Salamurası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...