Cavbelek Malzemeleri
- Bulgur unu
- Kurut (kurutulmuş yoğurt)
- İnce doğranmış 2 diş sarımsak
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- Su
Muş Korkut'un meşhur yerel lezzetlerinden Cavbelek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Korkut OtelleriBulgur ununu, bir tencerede su ile kaynatın. Ardından suyla açıp ayran kıvamına getirdiğiniz kurutu ilave edin. Daha sonra sarımsak ve soğanı da ekleyerek pişmeye bırakın. Afiyet olsun.
Korkut lezzetlerinden Cavbelek ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cavbelek görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...