Cavbelek

Muş Korkut'un meşhur yerel lezzetlerinden Cavbelek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Korkut Otelleri

Muş Korkut lezzetlerinden Cavbelek tarifi ile sofranıza lezzet katın

Cavbelek Malzemeleri

  • Bulgur unu
  • Kurut (kurutulmuş yoğurt)
  • İnce doğranmış 2 diş sarımsak
  • 1 adet yemeklik doğranmış soğan
  • Su
Cavbelek › Yerel Lezzetler | Korkut | MuşTıkla ve Görseli Büyüt: Cavbelek

Cavbelek Yemeğinin Tarifi

Bulgur ununu, bir tencerede su ile kaynatın. Ardından suyla açıp ayran kıvamına getirdiğiniz kurutu ilave edin. Daha sonra sarımsak ve soğanı da ekleyerek pişmeye bırakın. Afiyet olsun.

Cavbelek Görselleri

Korkut lezzetlerinden Cavbelek ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cavbelek görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...