Herse Malzemeleri
- 500 gram kemikli dana eti
- 1 kilo aşurelik buğday
- Tuz
- Tereyağı
Muş Malazgirt'in meşhur yerel lezzetlerinden Herse malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Malazgirt OtelleriEti, bol su ile kemiklerinden ayrılana kadar haşlayın. Ayrı bir yerde buğdayı da haşlanmaya bırakın. Kemiklerinden ayırıp parçaladığınız eti, buğdayın üzerine ilave edin. Birkaç kez karıştırın ve ocaktan alın. Herseyi, eritilmiş tereyağ ile servis edin. Afiyet olsun.
Malazgirt lezzetlerinden Herse ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Herse görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Malazgirt lezzetlerinden meşhur Herse tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Herse nasıl yapılır. Muş Malazgirt lezzetlerinden Herse tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Herse videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...