Muş Usulü Ayran Aşı Malzemeleri
- 1 su bardağı haşlanmış buğday
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 250 gram süzme yoğurt
- 250 gram yoğurt
- 1 su bardağı su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kıyılmış dereotu
Muş Varto'nun meşhur yerel lezzetlerinden Ayran Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Varto OtelleriSüzme yoğurt, yoğurt ve suyu bir kaba alıp çırpın. Ardından buğday, nohut, tuz ve dereotunu ilave edip bir miktar soğuk su ekleyin. Buzdolabına koyduğunuz yemeği, soğuk olarak servis edin. Afiyet olsun.
Varto lezzetlerinden Muş Usulü Ayran Aşı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Muş Usulü Ayran Aşı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Varto lezzetlerinden meşhur Muş Usulü Ayran Aşı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Muş Usulü Ayran Aşı nasıl yapılır. Muş Varto lezzetlerinden Muş Usulü Ayran Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Muş Usulü Ayran Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...