Gendime

Nevşehir Avanos'un meşhur yerel lezzetlerinden Gendime malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Avanos Otelleri

Nevşehir Avanos lezzetlerinden Gendime tarifi ile sofranıza lezzet katın

Gendime Malzemeleri

  • 500 gr kuzu eti
  • 250 gr aşurelik buğday
  • 1 adet soğan
  • Tereyağı
  • Salça
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • Tuz
Gendime › Yerel Lezzetler | Avanos | NevşehirTıkla ve Görseli Büyüt: Gendime

Gendime Yemeğinin Tarifi

Yemeklik doğranan soğanlar tereyağında hafifçe kavrulur. Ardından etler ilave edilerek suyunu salıp çekene kadar kavurmaya devam edilir. Salça eklenir, kokusu çıkana kadar kavrulur. Buğday ve haşlanmış nohutlar ilave edilerek su ve tuzu eklenir. Kısık ateşte buğdaylar yumuşayana kadar 2-3 saat pişirilir. Gerekirse azar azar su takviyesi yapılır. İsteğe göre üzerine biberli tereyağı gezdirilerek servis yapılır.

Gendime Görselleri

Avanos lezzetlerinden Gendime ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Gendime görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Gendime Tarifi

Avanos lezzetlerinden meşhur Gendime tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/lTGNsSjZ11s

Gendime Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Gendime nasıl yapılır. Nevşehir Avanos lezzetlerinden Gendime tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gendime videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...