Düğü Çorbası Malzemeleri
- 1 su bardağı ince bulgur
- 1 litre su
Sosu İçin
- 1.5 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- ½ çay bardağı su
Nevşehir Kozaklı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Düğü Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kozaklı OtelleriTencereye alınan bulgur suyla haşlanır. Yemeklik doğranan soğanlar tereyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Ardından salça, tuz, karabiber, pul biber ve yarım çay bardağı su ilave edilip kaynatılır. Hazırlanan sos bulgura eklenir ve karıştırılır. Bir iki taşım kaynatıldıktan sonra ocaktan alınır.
Kozaklı lezzetlerinden Düğü Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Düğü Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kozaklı lezzetlerinden meşhur Düğü Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Düğü Çorbası nasıl yapılır. Nevşehir Kozaklı lezzetlerinden Düğü Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Düğü Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...