Niğde Usulü Etli Bamya Malzemeleri
- 500 gram bamya
- 150 gram kuşbaşı et
- 1 bardak zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 adet doğranmış domates
- Yarım limonun suyu
- 1 demet kıyılmış maydanoz
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- Tuz
- Sıvı yağ
- Su
Niğde Altunhisar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Etli Bamya malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Altunhisar OtelleriEti, bir tencereye alıp sıvı yağ ve soğan ile kavurun. Etlerin rengi dönünce salça, domates ve su ilave edip pişmeye bırakın. Bu sırada bamyaların saplarını kesip yıkayın ve etlerin üzerine ekleyin. Son olarak limon suyu ve tuzu da katıp karıştırmadan pişirin. Afiyet olsun.
Altunhisar lezzetlerinden Niğde Usulü Etli Bamya ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Niğde Usulü Etli Bamya görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Altunhisar lezzetlerinden meşhur Niğde Usulü Etli Bamya tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Niğde Usulü Etli Bamya nasıl yapılır. Niğde Altunhisar lezzetlerinden Niğde Usulü Etli Bamya tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Niğde Usulü Etli Bamya videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...