Paluze Malzemeleri
- 1 litre sıcak su
- 2 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı nişasta
- 1 su bardağı soğuk su
Üzeri İçin
- 1 su bardağı iri dövülmüş ceviz içi
- Pekmez
Niğde Bor'un meşhur yerel lezzetlerinden Paluze malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bor OtelleriSıcak su toz şekeri, bir tencerede kaynatın. Bu sırada nişastayı, soğuk su ile çözdürüp karıştırarak tencereye ilave edin. Tüm karışımı, güzelce çırpıp pişirin. Tatlı, koyu bir kıvam aldığında ocaktan indirip servis kâselerine paylaştırın. Üzerlerine ceviz içi ve pekmez döküp afiyetle yiyin.
Bor lezzetlerinden Paluze ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Paluze görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bor lezzetlerinden meşhur Paluze tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Paluze nasıl yapılır. Niğde Bor lezzetlerinden Paluze tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Paluze videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...