Söğürme Malzemeleri
- 1.5- 2 kilo kuzu eti (but ve kaburga kısmı)
- 8-10 adet yeşil biber
- 8-10 adet arpacık soğan
- Tuz
- Kekik
Niğde Bor'un meşhur yerel lezzetlerinden Söğürme malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bor OtelleriKuzu budundan el ayası büyüklüğünde külbastı parçaları, yani söğürme kesin. Ardından geniş bir fırın kabını yağlayın. İçine; söğürmeleri, kemikli kaburga etini, biberi, arpacık soğanları ve baharatları koyup odun fırınına gönderin. Et, suyunu salıp daha sonra tamamen çekinceye kadar pişirilmesini sağlayın. Afiyet olsun.
Bor lezzetlerinden Söğürme ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Söğürme görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bor lezzetlerinden meşhur Söğürme tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Söğürme nasıl yapılır. Niğde Bor lezzetlerinden Söğürme tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Söğürme videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...