Söğürme

Niğde Bor'un meşhur yerel lezzetlerinden Söğürme malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Bor Otelleri

Niğde Bor lezzetlerinden Söğürme tarifi ile sofranıza lezzet katın

Söğürme Malzemeleri

  • 1.5- 2 kilo kuzu eti (but ve kaburga kısmı)
  • 8-10 adet yeşil biber
  • 8-10 adet arpacık soğan
  • Tuz
  • Kekik
Söğürme › Yerel Lezzetler | Bor | NiğdeTıkla ve Görseli Büyüt: Söğürme

Söğürme Yemeğinin Tarifi

Kuzu budundan el ayası büyüklüğünde külbastı parçaları, yani söğürme kesin. Ardından geniş bir fırın kabını yağlayın. İçine; söğürmeleri, kemikli kaburga etini, biberi, arpacık soğanları ve baharatları koyup odun fırınına gönderin. Et, suyunu salıp daha sonra tamamen çekinceye kadar pişirilmesini sağlayın. Afiyet olsun.

Söğürme Görselleri

Bor lezzetlerinden Söğürme ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Söğürme görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Söğürme Tarifi

Bor lezzetlerinden meşhur Söğürme tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/clw7LFYq3rk

Söğürme Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Söğürme nasıl yapılır. Niğde Bor lezzetlerinden Söğürme tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Söğürme videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...