Beyaz Kiraz Reçeli Malzemeleri
- 1 kilo beyaz kiraz
- 1 kilo toz şeker
- 8 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu
Niğde Çamardı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Beyaz Kiraz Reçeli malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çamardı OtelleriKirazları yıkayıp saplarını koparın ve çekirdeklerini çıkarın. Bir tencerede, şeker ve suyu kaynatıp şurup kıvamı almasını sağlayın. Şerbet istenilen yoğunluğa gelince içine kirazları ilave edip pişirin. Kirazlar yumuşayınca reçelin sulu kısmını bir kaba alın. Kirazları, birkaç dakika tek başına kavurup pembeleşmesini sağlayın. Ardından reçelin suyunu tekrar tencereye koyun. Üzerine limon tuzu ekleyip karıştırarak kavanozlara paylaştırın. Afiyet olsun.
Çamardı lezzetlerinden Beyaz Kiraz Reçeli ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Beyaz Kiraz Reçeli görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çamardı lezzetlerinden meşhur Beyaz Kiraz Reçeli tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Beyaz Kiraz Reçeli nasıl yapılır. Niğde Çamardı lezzetlerinden Beyaz Kiraz Reçeli tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Beyaz Kiraz Reçeli videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...