Köfter Malzemeleri
- 1 su bardağı pekmez
- 2 su bardağı su
- 1 su bardağı nişasta
- 1.5 ölçü un
Niğde Çamardı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Köfter malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çamardı OtelleriPekmezi, bir tencereye koyup kaynatın. Kıvam almaya başlayınca su, nişasta ve unu ekleyin. Karışımı, kısık ateşte göz göz oluncaya kadar pişirin. Ardından köfteri, sığ bir tepsiye döküp üzerini düzleyin. Bir gün boyunca soğuması için bekleyin. Ertesi gün tatlıyı, kare kare ya da baklava dilimi şeklinde kesip güneşte kurumaya bırakın. Afiyet olsun.
Çamardı lezzetlerinden Köfter ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Köfter görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çamardı lezzetlerinden meşhur Köfter tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Köfter nasıl yapılır. Niğde Çamardı lezzetlerinden Köfter tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Köfter videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...