Niğde Usulü Kuymak Malzemeleri
- 4 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yemek kaşığı mısır unu
- 2 su bardağı su
- 300 gram Trabzon peyniri
Niğde Çamardı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kuymak malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çamardı OtelleriTereyağını, bir sahanda eritin. Üzerine mısır unu koyup kavurun. Unun rengini değişmeye başlayınca 1 su bardağı su ekleyip devamlı karıştırarak pişirin. Ardından kalan suyu da ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar kavurun. Kuymağın yağı üzerine çıkmaya başlayınca peyniri, tel tel ayırıp sahana ekleyin. Peynir eridikten sonra yemeği ocaktan alın. Afiyet olsun.
Çamardı lezzetlerinden Niğde Usulü Kuymak ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Niğde Usulü Kuymak görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çamardı lezzetlerinden meşhur Niğde Usulü Kuymak tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Niğde Usulü Kuymak nasıl yapılır. Niğde Çamardı lezzetlerinden Niğde Usulü Kuymak tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Niğde Usulü Kuymak videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...