Pirinçli Elma Dolması Malzemeleri
- 8 adet elma
- 1 çay bardağı pirinç
- Yarım çay bardağı kıyma
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 5 tatlı kaşığı toz şeker
- Tuz
- Limonlu su
Niğde Ulukışla'nın meşhur yerel lezzetlerinden Pirinçli Elma Dolması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ulukışla OtelleriElmaları yıkayın. Parçalamamaya dikkat ederek içlerini oyun. Ardından limonlu suya koyarak kararmalarını önleyin. Daha sonra kıyma, pirinç, zeytinyağ ve tuzu karıştırıp iç harç elde edin. Harcı, tencereye dizdiğiniz elmaların ortasına doldurun. Son olarak elmaların üzerine toz şeker serpip 4-5 parmak kadar su ekleyerek pişmeye bırakın. Afiyet olsun.
Ulukışla lezzetlerinden Pirinçli Elma Dolması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Pirinçli Elma Dolması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ulukışla lezzetlerinden meşhur Pirinçli Elma Dolması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Pirinçli Elma Dolması nasıl yapılır. Niğde Ulukışla lezzetlerinden Pirinçli Elma Dolması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Pirinçli Elma Dolması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...