Pekmez Yağlaşı Tatlısı Malzemeleri
- 2 su bardağı üzüm pekmezi
- Mısır unu
- Kaymak
Ordu Çaybaşı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Pekmez Yağlaşı Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çaybaşı Otelleri2 su bardağı pekmez sulandırılır, üzerine aldığı kadar mısır unu eklenir. Muhallebi kıvamına gelene kadar kısık ateşte pişirildikten sonra üzerine kaymak konularak servis edilir.
Çaybaşı lezzetlerinden Pekmez Yağlaşı Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Pekmez Yağlaşı Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...