Ordu Usulü Kabak Tatlısı Malzemeleri
- 1 kg kış kabağı
- 2 su bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı çekilmiş fındık içi
Ordu Gürgentepe'nin meşhur yerel lezzetlerinden Kabak Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Gürgentepe OtelleriKabukları soyulan kabak dilimlere ayrılıp bir tencereye dizilir. Ardından kabakların üzerini örtecek miktarda su ilave edilir. Suyunu çekene kadar orta ateşte pişirilir. Pişirilen kabak dilimleri fırın tepsisine yerleştirildikten sonra üzerine şeker dökülür ve fırına verilir. Fırından çıkarılıp soğumaya bırakılır, üzerine çekilmiş fındık içi veya ceviz içi serpilerek servise hazır hâle getirilir.
Gürgentepe lezzetlerinden Ordu Usulü Kabak Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ordu Usulü Kabak Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Gürgentepe lezzetlerinden meşhur Ordu Usulü Kabak Tatlısı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ordu Usulü Kabak Tatlısı nasıl yapılır. Ordu Gürgentepe lezzetlerinden Ordu Usulü Kabak Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ordu Usulü Kabak Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...