Zetiyani Malzemeleri
- Safran
- Ceviz
- 2-3 diş sarımsak
- Bütün tavuk ve suyu
- Tuz
Ordu Kabadüz'ün meşhur yerel lezzetlerinden Zetiyani malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kabadüz OtelleriÖncelikle bütün tavuk haşlanır, soğuduktan sonra didiklenir. Ceviz, safran ve sarımsak tavuk suyuyla birlikte mutfak robotunda çekilir. Hazırlanan karışım bir kaba alınır, üzerine didiklenen tavuk parçaları eklenir. Buzdolabında dinlendirilir.
Kabadüz lezzetlerinden Zetiyani ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Zetiyani görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kabadüz lezzetlerinden meşhur Zetiyani tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Zetiyani nasıl yapılır. Ordu Kabadüz lezzetlerinden Zetiyani tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Zetiyani videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...