Zorkun Tava Malzemeleri
- 1 kilo kuzu kuşbaşı
- 6 adet küp küp doğranmış domates
- 6 adet halka halka doğranmış biber
- 30 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı margarin
- 1 yemek kaşığı kekik
- 1 yemek kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı tuz
Osmaniye Hasanbeyli'nin meşhur yerel lezzetlerinden Zorkun Tava malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Hasanbeyli OtelleriYuvarlak bir fırın tepsisi alın. İçine tereyağ ve eti koyup güzelce kavurun. Ardından biberleri ilave edip kavurmaya devam edin. Daha sonra domates, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın. Zorkun tavayı, odun fırınına götürüp iyice kızarana kadar pişirtin. Afiyet olsun.
Hasanbeyli lezzetlerinden Zorkun Tava ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Zorkun Tava görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Hasanbeyli lezzetlerinden meşhur Zorkun Tava tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Zorkun Tava nasıl yapılır. Osmaniye Hasanbeyli lezzetlerinden Zorkun Tava tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Zorkun Tava videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...