Hamsi Çorbası Malzemeleri
- 200 gr hamsi
- 1 adet domates
- 1 adet soğan
- 1 demet maydanoz
- 1 tatlı kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
Rize Çamlıhemşin'in meşhur yerel lezzetlerinden Hamsi Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çamlıhemşin OtelleriHamsiler temizlenip kılçıklarından ayrıldıktan sonra 1 cm’lik parçalar hâlinde kesilir. Ardından 5 dakika haşlanır ve suyu süzülür. Bir tavada un tereyağı ile birlikte kavrulur, rendelenmiş domates ve soğan da una eklenip birkaç dakika karıştırılır. Bu karışımın üzerine kaynamış su dökülerek karıştırmaya devam edilir. Hamsiler, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edilerek 5 dakika daha pişirilir.
Çamlıhemşin lezzetlerinden Hamsi Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Hamsi Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çamlıhemşin lezzetlerinden meşhur Hamsi Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Hamsi Çorbası nasıl yapılır. Rize Çamlıhemşin lezzetlerinden Hamsi Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Hamsi Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...