Turşu Tavalısı Malzemeleri
- 1 kg fasulye turşusu
- 3 adet soğan veya pırasa yaprağı
- 5 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı veya zeytinyağı
Rize Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Turşu Tavalısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Rize OtelleriBir gece önceden suya konulan fasulye turşusunun suyu iyice sıkılır. Ay şeklinde doğranan soğanlar tavaya alınarak zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Ardından turşu ilave edilir, ezilmiş sarımsak ve az miktarda biber eklenerek 10-25 dakika kavrulur. Sıcak veya soğuk bir şekilde servis yapılır.
Rize Merkez lezzetlerinden Turşu Tavalısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Turşu Tavalısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Rize Merkez lezzetlerinden meşhur Turşu Tavalısı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Turşu Tavalısı nasıl yapılır. Rize Merkez lezzetlerinden Turşu Tavalısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Turşu Tavalısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...