Rize Usulü Lahana Haşlaması Malzemeleri
- 2 bağ karalahana
- 1 su bardağı barbunya fasulye
- 1 su bardağı yarma mısır
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı iç yağı
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Pul biber
- 2 baş soğan
- Tuz
Rize Pazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Lahana Haşlaması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Pazar OtelleriÖncelikle lahanalar yıkanıp temizlendikten sonra doğranır. Fasulye ve lahana ayrı yerlerde haşlanır. Haşlanan lahanalar süzgeç yardımıyla süzülür. Ardından 2 baş soğan ayıklanıp yemeklik doğranır. Bir tencereye sıvı yağ eklenir, doğranmış soğan, salça, sıvı yağ ve salça eklenerek sotelenir. Haşlanan lahanalar ilave edilip 30 dakika pişirilir.
Pazar lezzetlerinden Rize Usulü Lahana Haşlaması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Rize Usulü Lahana Haşlaması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Rize lezzetlerinden meşhur Rize Usulü Lahana Haşlaması yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Rize Usulü Lahana Haşlaması nasıl yapılır. Pazar lezzetlerinden Rize Usulü Lahana Haşlaması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Rize Usulü Lahana Haşlaması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...