Köpük Helvası Malzemeleri
- Şeker
- Su
- Çöven otu
Sakarya Kocaali'nin meşhur yerel lezzetlerinden Köpük Helvası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kocaali OtelleriŞeker ve su karıştırılarak ağda hâline getirilir. Ayrı bir yerde çöven otu su içerisinde kaynatılır ve süzüldükten sonra şeker ağdasının içerisine ilave edilir. Hafif sert kıvamda, beyaz renkte ve yarı akışkan bir hâl alana kadar karıştırılır.
Kocaali lezzetlerinden Köpük Helvası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Köpük Helvası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kocaali lezzetlerinden meşhur Köpük Helvası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Köpük Helvası nasıl yapılır. Sakarya Kocaali lezzetlerinden Köpük Helvası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Köpük Helvası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...