Bulgur Çorbası Malzemeleri
- 1 su bardağı bulgur
- 4 su bardağı süt
- 2 su bardağı su
- 1 adet küçük boy soğan
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- Tuz
Sakarya Serdivan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Bulgur Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Serdivan OtelleriAyıklanıp yıkanan bulgurlar tencereye alınır. Üzerine su ve çiğ süt ilave edilir. Bulgur piştiğinde tuzu atılarak ocaktan alınır. İnce ince doğranmış soğan, yağ ve kırmızı pul biber ile kavrulur. Hazırlanan sos, çorbanın üzerine gezdirilir.
Serdivan lezzetlerinden Bulgur Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Bulgur Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Serdivan lezzetlerinden meşhur Bulgur Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Bulgur Çorbası nasıl yapılır. Sakarya Serdivan lezzetlerinden Bulgur Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Bulgur Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...