Katık Sündürmesi Malzemeleri
- 1 kâse katık (bir çeşit mayalanmış süt)
- Yarım demet kıyılmış maydanoz
- Zeytinyağı ya da tereyağı
Samsun Ayvacık'ın meşhur yerel lezzetlerinden Katık Sündürmesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ayvacık OtelleriKatığı, kıyılmış maydanozla karıştırın. Ardından zeytinyağı veya tereyağı eklediğiniz tavada karıştıra karıştıra pişirin. Katık sündürmesini, çayın yanında sıcak olarak tüketin. Afiyet olsun.
Ayvacık lezzetlerinden Katık Sündürmesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Katık Sündürmesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...