Kâğıtta Hamsi Malzemeleri
- 1 kilo hamsi
- 20 adet defne yaprağı
- 2 adet halka halka dilimlenmiş limon
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 fincan kıyılmış maydanoz
- 5 adet halka halka dilimlenmiş domates
- Tuz
- Karabiber
- Yağlı kâğıt
Samsun Çarşamba'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kâğıtta Hamsi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çarşamba OtelleriTemizlenip yıkanmış hamsileri bir kenara alın. Ardından iki adet yağlı kâğıdı ortadan kesip dört parça elde edin. Bir parça daha kâğıt alıp toplam beş parça yağlı kâğıda, defne yaprağı dizmeye başlayın. Her parçaya; dörder tane defne yaprağı, 200’er gram balık, baharat, maydanoz, domates ve limon dilimi koyun. Daha sonra balıkların üzerine zeytinyağı gezdirip kâğıtları kapatın. Fırın tepsisine yerleştirdiğiniz yemeği,160 derece fırında 20 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Çarşamba lezzetlerinden Kâğıtta Hamsi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kâğıtta Hamsi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çarşamba lezzetlerinden meşhur Kâğıtta Hamsi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kâğıtta Hamsi nasıl yapılır. Samsun Çarşamba lezzetlerinden Kâğıtta Hamsi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kâğıtta Hamsi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...