Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı Malzemeleri
- 2 kilo dilimlenmiş tatlı kabağı
- 250 gram dövülmüş ceviz içi
- 750 gram toz şeker
- 5-6 çay kaşığı Hindistan cevizi
- 5-6 çay kaşığı çam fıstığı
Samsun Ladik'in meşhur yerel lezzetlerinden Fırında Kabak Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ladik OtelleriBir tencereye; bir sıra kabak, bir sıra toz şeker koyarak iki malzemenin tamamını kullanın. Kabağı bu şekilde, bir gece bekleterek şekeri emmesini ve suyunu salmasını sağlayın. Ertesi gün kabağı, ocağa alıp suyunu çekene kadar pişirin. Ardından kabakları, tepsiye yerleştirip üzeri kızarana kadar fırınlayın. Fırından çıkan kabakları, Hindistan cevizi ve çam fıstığı ile servis edin. Afiyet olsun.
Ladik lezzetlerinden Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Samsun lezzetlerinden meşhur Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı nasıl yapılır. Ladik lezzetlerinden Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Samsun Usulü Fırında Kabak Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...