Samsun Usulü Çerkez Tavuğu Malzemeleri
- 1 adet bütün tavuk
- 2 diş dövülmüş sarımsak
- 3 dilim bayat ekmek içi
- 1.5 su bardağı dövülmüş ceviz içi
- 1 su bardağı tavuk suyu
Üzeri İçin
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı toz biber
Samsun Ondokuzmayıs'ın meşhur yerel lezzetlerinden Çerkez Tavuğu malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ondokuzmayıs OtelleriTavuğu, tencereye koyup haşlayın. İyice piştikten sonra derisinden sıyırıp tel tel didikleyin. Haşlama suyundan 1 bardak ayırıp ufaladığınız ekmek içlerini ıslatın. Ardından üzerine; sarımsak, ceviz içi ve tavuk etini ekleyip iyice karıştırın. Ayrı bir yerde toz biberi, tereyağında kızdırıp yemeğin üzerine dökün. Bir gün buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin. Afiyet olsun.
Ondokuzmayıs lezzetlerinden Samsun Usulü Çerkez Tavuğu ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Samsun Usulü Çerkez Tavuğu görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Samsun lezzetlerinden meşhur Samsun Usulü Çerkez Tavuğu yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Samsun Usulü Çerkez Tavuğu nasıl yapılır. Ondokuzmayıs lezzetlerinden Samsun Usulü Çerkez Tavuğu tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Samsun Usulü Çerkez Tavuğu videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...