Palüze Malzemeleri
- 1 litre su
- 2 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı gül suyu
- 1 su bardağı mısır nişastası
- 1 su bardağı soğuk su
- 1 yemek kaşığı file badem
- Arzuya göre tarçın
Samsun Tekkeköy'ün meşhur yerel lezzetlerinden Palüze malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Tekkeköy OtelleriBir tencerede 1 litre su kaynatın. Kaynayan suya, toz şeker ve gül suyu ilave edip şeker eriyene kadar karıştırın. Ardından 1 su bardağı soğuk suyla çözdürdüğünüz nişastayı da tencereye ekleyin. Tüm karışımı, göz göz oluncaya kadar pişirin. Ardından servis kâselerine alıp üzerini badem ve tarçınla süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.
Tekkeköy lezzetlerinden Palüze ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Palüze görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tekkeköy lezzetlerinden meşhur Palüze tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Palüze nasıl yapılır. Samsun Tekkeköy lezzetlerinden Palüze tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Palüze videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...