Samsun Usulü Karmaç Salatası Malzemeleri
- 1 su bardağı mısır unu
- 1 su bardağı ılık su
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 4-5 dal doğranmış taze soğan
- 4-5 dal kıyılmış maydanoz
- 4-5 dal kıyılmış dereotu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Samsun Tekkeköy'ün meşhur yerel lezzetlerinden Karmaç malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Tekkeköy OtelleriMısır ununu bir tavaya alıp kokusu çıkana kadar kavurun. Ardından kapağı kapalı hâlde soğumaya bırakın. Soğuyan unun üzerine ılık su ilave edip topaksız bir kıvam elde edene dek karıştırın. Daha sonra taze soğan, maydanoz ve dereotunu bir kâseye alın. Üzerine mısır unu, tuz ile zeytinyağı döküp karıştırın. Afiyet olsun.
Tekkeköy lezzetlerinden Samsun Usulü Karmaç Salatası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Samsun Usulü Karmaç Salatası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Samsun lezzetlerinden meşhur Samsun Usulü Karmaç Salatası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Samsun Usulü Karmaç Salatası nasıl yapılır. Tekkeköy lezzetlerinden Samsun Usulü Karmaç Salatası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Samsun Usulü Karmaç Salatası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...