Kazan Kebabı Malzemeleri
- 1 adet rendelenmiş soğan
- 1 adet rendelenmiş domates
- 1 adet ince doğranmış biber
- 300 gram kıyma
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Karabiber
- İsot
- 4 adet patlıcan
- 5 adet domates
Şanlıurfa Akçakale'nin meşhur yerel lezzetlerinden Kazan Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Akçakale OtelleriSoğan, domates, biber, kıyma, salça ve baharatları yoğurup bir harç hazırlayın. Ardından yıkadığınız patlıcan ve domateslere yarıklar açın. Ancak tamamen dilimleyip koparmayın. Kıymalı harcı, bu yarıklara doldurun. Daha sonra bir tencere alıp altta patlıcanlar, üstte domatesler olacak şekilde dizin. Üzerlerine bir tutam tuz ve yarım su bardağı su ekleyip kısık ateşte pişirin. Patlıcanlar iyice yumuşadıktan sonra yemeğin altını kapatın. Afiyet olsun.
Akçakale lezzetlerinden Kazan Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kazan Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Akçakale lezzetlerinden meşhur Kazan Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kazan Kebabı nasıl yapılır. Şanlıurfa Akçakale lezzetlerinden Kazan Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kazan Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...