Sini Taraklık Malzemeleri
- 1 kilo pirzola
- 2-3 adet doğranmış kırmızı biber
- 3 adet doğranmış domates
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 1 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
Şanlıurfa Ceylanpınar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Sini Taraklık malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ceylanpınar OtelleriGeniş bir fırın tepsisini bir miktar sıvı yağ ile yağlayın. Ardından pirzolaları dizin. Üzerine; kırmızı biber, domates, soğan, sarımsak, salça, baharat ve sıvı yağ ilave edip iyice harmanlayın. Daha sonra yemeği, önceden ısıtılmış 200 derece fırında, etler kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Ceylanpınar lezzetlerinden Sini Taraklık ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sini Taraklık görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ceylanpınar lezzetlerinden meşhur Sini Taraklık tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sini Taraklık nasıl yapılır. Şanlıurfa Ceylanpınar lezzetlerinden Sini Taraklık tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sini Taraklık videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...