Urfa Kebabı Malzemeleri
- 300 gram kuzu kıyma
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 adet rendelenmiş soğan
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Şanlıurfa Eyyübiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Urfa Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Eyyübiye OtelleriEti, geniş bir kaba koyun. Üzerine salça, sarımsak, soğan ve baharatları ilave edip en az 15 dakika yoğurun. Kıvam alan etten parçalar koparıp elinizle sıkarak şişlere geçirin. Yayvan bir şekil verdiğiniz kebapları, tabağa alıp buzdolabında 10-15 dakika dinlendirin. Ardından tüm şişleri, yağlı kâğıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 15 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Eyyübiye lezzetlerinden Urfa Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Urfa Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Eyyübiye lezzetlerinden meşhur Urfa Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Urfa Kebabı nasıl yapılır. Şanlıurfa Eyyübiye lezzetlerinden Urfa Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Urfa Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...