Yarma ve bulguru, geniş bir kapta sıcak su ile bekletin. Her ikisi de şiştikten sonra tuz ve pul biber ekleyip kıvam alana kadar yoğurun. Ayrı bir yerde soğanı, sadeyağ ile kavurun. Soğanların rengi dönünce kıyma, karabiber, maydanoz ve ceviz içini ekleyip pişmeye bırakın. Ardından hazırladığınız köftelerden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortasını parmağınızla açın. İçlerine, kıymalı harç koyup kapatın. Daha sonra tüm köfteleri, kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
Şanlıurfa Usulü İçli Köfte Görselleri
Suruç lezzetlerinden Şanlıurfa Usulü İçli Köfte ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Şanlıurfa Usulü İçli Köfte görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.