Sinop Usulü Katlama Malzemeleri
- 4-5 su bardağı un
- Bir tutam tuz
- Göz kararı su
- Sıvı yağ
Un, su ve tuz ile kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun. Ardından hamuru bezelere ayırıp yufka genişliğinde açın. Her yufkanın ortasına sıvı yağ sürüp dört bir kenarından katlayarak bohça şeklinde kapatın. Katların üzerine tekrar yağ sürüp bir kez daha açma işlemi uygulayın. 5-10 dakika dinlendirdiğiniz hamurları, sacda arkalı önlü pişirin. Afiyet olsun.
Dikmen lezzetlerinden Sinop Usulü Katlama ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sinop Usulü Katlama görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Sinop lezzetlerinden meşhur Sinop Usulü Katlama yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sinop Usulü Katlama nasıl yapılır. Dikmen lezzetlerinden Sinop Usulü Katlama tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sinop Usulü Katlama videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...