Pancar Herlesi Malzemeleri
- 1.5 kilo yoğurt
- 1 su bardağı haşlanmış yarma
- 4 adet ince doğranmış pancar
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Kuru nane
Sivas Altınyayla'nın meşhur yerel lezzetlerinden Pancar Herlesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Altınyayla OtelleriYarmayı, yaklaşık 1.5 litre su ile kaynatın. 10 dakika kadar kaynadıktan sonra pancarları ilave edip pişmeye bırakın. Ayrı bir yerde yoğurt, un ve bir tutam tuzu çırpın. Karışımı, kaynamakta olan yarmanın üzerine boşaltın. Yemeği, bir taşım pişirdikten sonra ocaktan alın. Tereyağı ve sıvı yağda kızdırdığınız naneyi, üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun.
Altınyayla lezzetlerinden Pancar Herlesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Pancar Herlesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Altınyayla lezzetlerinden meşhur Pancar Herlesi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Pancar Herlesi nasıl yapılır. Sivas Altınyayla lezzetlerinden Pancar Herlesi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Pancar Herlesi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...