Mercimek ve erişteyi farklı tencerelerde haşlayın. Bu sırada soğanı, sıvı yağ ve tereyağı ile birlikte kavurun. Pembeleşmeye başlayınca domates ve salçayı ilave edip karıştırın. Daha sonra unu, bir miktar tuz ve su ile yoğurup bir hamur yapın. Hamuru açıp küçük parçalar hâlinde keserek çorbanın içine atın. Ardından haşlanmış mercimek ve erişteyi de ekleyip su ilave ederek pişmeye bırakın. Çorbayı ocaktan aldıktan sonra üzerine tereyağında kızdırılmış nane gezdirin. Afiyet olsun.
Sivas Usulü Kesme Aşı Görselleri
Gölova lezzetlerinden Sivas Usulü Kesme Aşı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sivas Usulü Kesme Aşı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Sivas lezzetlerinden meşhur Sivas Usulü Kesme Aşı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sivas Usulü Kesme Aşı Nasıl Yapılır Yemek Videoları
Sivas Usulü Kesme Aşı nasıl yapılır. Gölova lezzetlerinden Sivas Usulü Kesme Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sivas Usulü Kesme Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.