Çirli Et Malzemeleri
- 1 kilo kemikli koyun eti
- 300 gram çir (kuru kayısı)
- 4-5 adet erik kurusu
- Su
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 2 yemek kaşığı tereyağı
Sivas İmranlı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Çirli Et malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İmranlı OtelleriEtleri, avuç içi büyüklüğünde parçalara ayırıp düdüklü tencerede haşlayın. Kemiklerinden ayrılacak kıvama geldiğinde ocaktan alıp küçük küçük doğrayın. Ardından ayrı bir tencerede tereyağı ile birlikte kavurun. Etler kavrulunca yıkayıp küçük küçük doğradığınız çirleri ve erik kurularını da tencereye atın. Üzerine bir miktar su ve kayısılar ekşi ise toz şeker ekleyip pişmeye bırakın. Kayısılar yumuşadıktan sonra yemeği ocaktan indirip servis yapın. Afiyet olsun.
İmranlı lezzetlerinden Çirli Et ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çirli Et görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Sivas lezzetlerinden meşhur Çirli Et yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Çirli Et nasıl yapılır. İmranlı lezzetlerinden Çirli Et tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Çirli Et videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...