Tekirdağ Usulü Hardaliye Malzemeleri
- 1 kilo siyah üzüm
- 1 çay kaşığı siyah hardal tohumu
- Yarım çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
Tekirdağ Çorlu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Tekirdağ Usulü Hardaliye malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çorlu OtelleriÜzümleri, bol suyla yıkayıp mutfak robotundan geçirin. Elde ettiğiniz karışımın süzüp suyunu bir kavanoza boşaltın. Ardından hardal tohumunu, havanda ezin. Tuz ve toz şekerle birlikte üzüm suyunun içine ilave edin. Daha sonra kavanozun ağzını sıkıca kapatın. Üzerini bir bezle örtüp serin ve karanlık bir yerde 10 gün bekletin. Sürenin sonunda kavanozdan aldığınız hardaliyeyi afiyetle tüketin.
Çorlu lezzetlerinden Tekirdağ Usulü Hardaliye ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tekirdağ Usulü Hardaliye görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tekirdağ lezzetlerinden meşhur Tekirdağ Usulü Hardaliye yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tekirdağ Usulü Hardaliye nasıl yapılır. Çorlu lezzetlerinden Tekirdağ Usulü Hardaliye tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tekirdağ Usulü Hardaliye videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...