Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani Malzemeleri
- 1 kilo doğranmış ıspanak
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir tutam tuz
- 1.5 su bardağı yoğurt
- 2 diş dövülmüş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı toz biber
Tekirdağ Malkara'nın meşhur yerel lezzetlerinden Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Malkara OtelleriSoğanı, zeytinyağı ile kavurun. Rengi dönünce yıkayıp doğradığınız ıspanakları ilave edip kavurmaya devam edin. Ispanaklar iyice yumuşayıp pişince ocağın altını kapatın. Bir tutam tuz ekleyip karıştırarak soğumaya bırakın. Yemek soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. Ardından tereyağında kızdırdığınız toz biberi de ilave edip servis yapın. Afiyet olsun.
Malkara lezzetlerinden Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tekirdağ lezzetlerinden meşhur Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani nasıl yapılır. Malkara lezzetlerinden Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tekirdağ Usulü Yoğurtlu Borani videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...