Burma Sucuk Malzemeleri
- 1 kilo keçi ya da oğlak etinden çekilmiş kıyma
- Bir tutam tuz
- Bir tutam sucuk baharatı
- Bir tutam karabiber
- Bir tutam kimyon
- 1 adet bağırsak
Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nin meşhur yerel lezzetlerinden Burma Sucuk malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Marmara Ereğlisi OtelleriTüm baharatları, kıymanın içine katıp birkaç dakika yoğurun. Harç birbirini tutmaya başlayınca bir kez daha kıyma makinesinden geçirin ve tekrar yoğurun. Ardından hazırladığınız sucuğu, sıkı bir şekilde bağırsağın içine doldurun ve her iki ucunu da bağlayın. Serin bir yerde 10 gün kadar beklettiğiniz sucuğu, afiyetle tüketin.
Marmara Ereğlisi lezzetlerinden Burma Sucuk ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Burma Sucuk görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...