Bacaklı Çorba Malzemeleri
- 1 su bardağı yeşil mercimek
- 1 kâse erişte
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Kuru nane
Tokat Erbaa'nın meşhur yerel lezzetlerinden Bacaklı Çorba malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Erbaa OtelleriMercimekleri bir tencerede haşlayın. Ardından erişteleri ilave edip yumuşayana kadar pişirin. Ayrı bir yerde soğanı, tereyağı ile kavurun. Soğanların rengi dönünce salça ile baharatları ekleyip karıştırın. Daha sonra soğanlı karışımı, mercimeğin üzerine dökün ve sıcak su katarak kaynatın. Afiyet olsun.
Erbaa lezzetlerinden Bacaklı Çorba ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Bacaklı Çorba görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Erbaa lezzetlerinden meşhur Bacaklı Çorba tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Bacaklı Çorba nasıl yapılır. Tokat Erbaa lezzetlerinden Bacaklı Çorba tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Bacaklı Çorba videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...