Tokat Çemeni

Tokat Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Tokat Çemeni malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Tokat Otelleri

Tokat Merkez lezzetlerinden Tokat Çemeni tarifi ile sofranıza lezzet katın

Tokat Çemeni Malzemeleri

  • 250 gram domates salçası
  • 250 gram biber salçası
  • 5 diş dövülmüş sarımsak
  • 250 gram çemen tohumu
  • 100 gram dövülmüş ceviz içi
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 1 yemek kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
Tokat Çemeni › Yerel Lezzetler | Merkez | TokatTıkla ve Görseli Büyüt: Tokat Çemeni

Tokat Çemeninin Tarifi

Domates ve biber salçasını, bir kabın içinde karıştırın. Ardından elekten geçirdiğiniz çemen tohumunu, ceviz içini ve sarımsağı ilave edip yarım saat kadar yoğurun. Malzemeler birbiri ile özdeşleşince baharatlar ve zeytinyağını da ekleyip 10-15 dakika daha yoğurmaya devam edin. Hazırladığınız çemeni, saklama kabına alıp 1 gece dinlendirdikten sonra afiyetle yiyin.

Tokat Çemeni Görselleri

Tokat Merkez lezzetlerinden Tokat Çemeni ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tokat Çemeni görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Tokat Çemeni Tarifi

Tokat Merkez lezzetlerinden meşhur Tokat Çemeni tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/QDojACNiFQY

Tokat Çemeni Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Tokat Çemeni nasıl yapılır. Tokat Merkez lezzetlerinden Tokat Çemeni tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tokat Çemeni videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...