Tokat Kebabı

Tokat Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Tokat Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Tokat Otelleri

Tokat Merkez lezzetlerinden Tokat Kebabı tarifi ile sofranıza lezzet katın

Tokat Kebabı Malzemeleri

  • 500 gram kuzu budu
  • 3 adet halka doğranmış patlıcan
  • 1 adet halka doğranmış patates
  • 2 adet doğranmış sivri biber
  • 2 adet doğranmış domates
  • 4 diş sarımsak
  • Bir tutam tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tokat Kebabı › Yerel Lezzetler | Merkez | TokatTıkla ve Görseli Büyüt: Tokat Kebabı

Tokat Kebabı Yemeğinin Tarifi

Patlıcanları, alacalı şekilde soyup halka halka dilimleyin. Tuzlu su dolu bir kaba koyarak acısının çıkmasını sağlayın. Ardından eti, küçük küçük doğrayıp tuzlayın ve bir tepsiye boşaltın. Suyunu süzdüğünüz patlıcan ve patatesleri de sırasıyla dizin. En üste domates, biber ve sarımsakları yerleştirin. Zeytinyağı ilave edip 200 derece fırında, 1 saat pişirin. Afiyet olsun.

Tokat Kebabı Görselleri

Tokat Merkez lezzetlerinden Tokat Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tokat Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Tokat Kebabı Tarifi

Tokat Merkez lezzetlerinden meşhur Tokat Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/zThyVfTqJzQ

Tokat Kebabı Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Tokat Kebabı nasıl yapılır. Tokat Merkez lezzetlerinden Tokat Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tokat Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...